| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
antz Nou venit

|
Posted: Thu Aug 18, 2005 3:18 pm Post subject: Vreau sa-mi fac boxe de mare putere de la 0 |
|
|
| Va rog mult sa ma ajutati, am citit mult pe forum am vazut atatea dar sunt incepator si as dori putina mura in gura daca se gaseste cineva f de treaba sa imi spuna.vreau sa imi fac niste boxe , pe 3 cai , vreau sa fie foarte puternice, 300-400 W bucata.as vrea impedanta totala a fiecarei boxe sa fie de 8ohm.vreau sugestii, cat de mare sa fie incinta, din ce material sa fie facuta, difuri imi cumpar din Resita, nu vreau sa ma deplasez pana la KON, vreau sa stiu daca puterea totala o sa fie de 300-400W cat sa fie fiecare dif (bass,medii,tweeter) sa nu se acopere unul pe altul la putere, cum se leaga filtrele la difuri (serie,paralel) sa ajung la impedanta dorita.stiu ca daca leg in serie creste impedanta,daca leg in paralel scade, dar vreau sa stiu daca are consecinte la putere si la alte chestii. dati-mi va rog cat mai multe sugestii si sfaturi ca nu am facut niciodata o boxa. buget sa zicem ca nu conteaza foarte mult dar daca se poate 6-7 mil e bine, mai ieftin si mai bine. va multumesc. bye |
|
| Back to top |
|
 |
|
antz Nou venit

|
Posted: Thu Aug 18, 2005 3:34 pm Post subject: |
|
|
vroiam sa specific, nu vreau sa fie cu bass reflex, ca ma complic prea mult cu calcule  |
|
| Back to top |
|
 |
bogdi16 Forum-o-holic

|
Posted: Thu Aug 18, 2005 3:36 pm Post subject: |
|
|
| Spunemi pt ce vrei sa le folosesti si dupaia vb in continuare;) |
|
| Back to top |
|
 |
Dj_Dog Membru de cinste

|
Posted: Thu Aug 18, 2005 4:50 pm Post subject: |
|
|
| bogdi16 wrote: | | """Spunemi""" pt ce vrei sa le folosesti si dupaia vb in continuare;) |
eu cred ca vrea sa asculte muzica cu ele!!!!
lasand gluma la o parte cred ca ar trebui sa incepi cu ceva mai simplu, adika sa incerci sa faci boxe de putere mai mica pt ca daca nu iti ies nu o sa fie perderile asa de mari!!! _________________ TRANSFORMATOARE LA COMANDA
 |
|
| Back to top |
|
 |
bogdi16 Forum-o-holic

|
Posted: Thu Aug 18, 2005 9:39 pm Post subject: |
|
|
Ma refeream la ce vrea sa le fol. IStetule
Sa sonorizeze chefuri, nunti, sau numa pt casa