| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
iulianpry Nou venit

Joined: 27 May 2009 Posts: 23 Location: valenii de munte//bucuresti-titan
|
Posted: Tue Feb 09, 2010 11:07 am Post subject: ajutor boxe 10" |
|
|
am acasa 2 incinte cu volum intern de circa 32 litri pe care as dorii sa pun pe ele cate un difuzor de 10" plus tweeter/driver aferent(de preferat tweeter).
Eu ma gandeam ori la un ew1003 ori la hp10w(second ,caci nou nu mai exista din cate stiu),insa problema este k deocamdata din cauza spatiului camerei mele si in special a bugetului ,nu imi permit si un subwoofer deci as dorii sa stiu dak vreunul dintre cele doua difuzoare poate cobora cat de cat in frecventa la acest volum...
Sunt constient ca nu pot obtine cine stie ce bass datoriva volumului relativ mic...
Boxele vor fi amlificate cu un amplificator cu cate 2xtda7294 in punte pe fiecare canal.
Daca credeti k niciunul din cele 2 difuzoare nu sunt bune pentru ce vreau eu... as dori, daca se poate, sa imi recomandati voi ceva difuzoare de 8-10" la un buget de maxim 300 lei ambele.
Multumesc! |
|
| Back to top |
|
 |
|
adi_0106 Administrator

|
Posted: Tue Feb 09, 2010 11:24 am Post subject: |
|
|
EW-1003 + comp-25 e combinatia ideala pt tine
pui si hornul HP-607 si te incadrezi si in buget  _________________ noul meu ID de mess: adi_kon_iasi |
|
| Back to top |
|
 |
iulianpry Nou venit

Joined: 27 May 2009 Posts: 23 Location: valenii de munte//bucuresti-titan
|
Posted: Tue Feb 09, 2010 11:32 am Post subject: |
|
|
la asta ma gandisem si eu adi
Problema cu hornurile este ca va trebuii sa imi fac portutile de bass reflex pe spate,ca nu o sa am unde sa le inghesui pe fata (vreau sa si arate binisor...)
De aceea ma gandeam la un tweeter mai bunicel cu toate compromisurile specifice (dispersie,spl,putere... )
LE: bugetul de 300 lei este in general doar pentru difuzoarele de 10" nu este obigatoriu sa cumpar si driverele +hornuri tot din banii acestia |
|
| Back to top |
|
 |
adi_0106 Administrator

|
|
| Back to top |
|
 |
Dr4g0n p0rnStar!

|
Posted: Tue Feb 09, 2010 5:16 pm Post subject: |
|
|
pune Ew 1003 acordezi la 60Hz si pe inalte de preferat ar fii un comp 34 pentru ca mai sus de 3K nu urca Ew-ul _________________ http://speedtest.10-fast-fingers.com |
|
| Back to top |
|
 |
|