| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
eddy_knnabis Nou venit

|
Posted: Sun Mar 07, 2010 1:01 am Post subject: boxe active |
|
|
salutare tuturor. doresc sa va prezint ultima mea "creatie" in materie de sisteme audio. pentru ca am ramas fara boxe in camera de camin la facultate am decis sa imi fac niste boxe,dar am fost limitat de unele conditii...imi trebuia ceva compact ca sa pot usura transportul, dar in acelasi timp ceva care sa ma satisfaca din punct de vedere al puterii si calitatii. din punct de vedere calitativ nu prea sunt satisfacut dar asta e. si asa am ajuns sa fac 2 boxe active si anume: am luat difuzoarele...filtrele....si toate celelalte minuni din boxe si statie (vezi link) http://www.telecomenzi.ro/forum/viewtopic.php?t=8624 , si le'am indesat in 2 "lazi". proiectul pentru incinte este cel pentru ydd200lpp cu mici modificari cum ar fi: din 2 cai a devenit 3 cai....iar incinta cu amplificarea a primit un plus de aprox. 3,3l la volum. atat mi-a iesit mie din calculul volumelor ca ar ocupa piesele amplificatorului fara sa aplic vreo integrala sau vreo functie ciudata...banuiesc ca nimeni nu ar fi facut asta. dupa ce va uitati pe poze v'as ruga sa nu imi reprosati de ecranajul trafului sau taieturile strambe pentru difuzoare..sunt constient ca nu sunt deloc perfecte dar si conditiile in care am lucrat au fost cam jalnice(pe scara blocului unde am lumina pe senzori...si din 30 in 30 secunde mi se stingea lumina si mai taiam si pe alaturi)..asta ca o scuza. stiu ca trebuie sa schimb media cu ceva inchis...dar pana mai trece criza voi merge cu aceste medii la un volum redus. ca o parere personala pentru aceste boxe: foarte bune pentru ascultat muzica din generatia mea(house, rap si alte genuri "apa'n cap") dar pe muzica din genurile mai vechi nu recomand. pe mine ma mai apuca damblalele si mai ascult ramazzoti si george michael....muzica pe care boxele astea se aud aiurea. si ca o completare...care nu se poate numi lauda...am reusit sa ard unul din kiturile de amplificare in timpul testelor in camera de camin...dar asta este ceva minor..saptamana viitoare voi comanda un nou kit si totul va merge ca nou. astept critici. seara buna tuturor
http://img59.imageshack.us/gal.php?g=imagine000.jpg |
|
| Back to top |
|
 |
|
gaby_gabytza86 Utilizator!

|
Posted: Sun Mar 07, 2010 11:37 am Post subject: |
|
|
ce amplificare ai folosit ?
cumva cu tda7294? |
|
| Back to top |
|
 |
eddy_knnabis Nou venit

|
Posted: Sun Mar 07, 2010 12:22 pm Post subject: |
|
|
| da..2 kituri 7294...mai multe detalii despre amplificare sunt in topicul celalalt...unde scrie "vezi link" |
|
| Back to top |
|
 |
Sonic Utilizator!

|
Posted: Mon Mar 08, 2010 5:17 pm Post subject: |
|
|
| Ce difuzoare sunt cele albe ? |
|
| Back to top |
|
 |
eddy_knnabis Nou venit

|
Posted: Mon Mar 08, 2010 8:21 pm Post subject: |
|
|
| nu stiu multe despre ele...de fapt nu stiu cam nimic...banuiesc ca au fost pe vreun sistem ceva. se aud foarte bine ca medie dar trebuie schimbate pentru ca nu sunt acoperite. |
|
| Back to top |
|
 |
Sonic Utilizator!

|
Posted: Mon Mar 08, 2010 11:58 pm Post subject: |
|
|
pai fa-le o camera separata  |
|
| Back to top |
|
 |
eddy_knnabis Nou venit

|
Posted: Tue Mar 09, 2010 3:50 pm Post subject: |
|
|
| asta ar insemna sa mai pierd din volum si s'ar schimba sunetul...acordajul. |
|
| Back to top |
|
 |
pufuletz Utilizator de incredere

|
Posted: Tue Mar 09, 2010 7:15 pm Post subject: |
|
|
Atunci pune un castron pe el si gata !  |
|
| Back to top |
|
 |
eddy_knnabis Nou venit

|
Posted: Wed Mar 10, 2010 1:42 am Post subject: |
|
|
ma amuza solutiile voaste.. ) unde gasesc eu castron la dimensiunea aia...preferabil de tabla...si cine stie cat costa. mai bine dau 30 lei pe alte medii si nu ma mai complic si stau si fara grija ca zbarnaie "tigaile" din incinta. |
|
| Back to top |
|
 |
pufuletz Utilizator de incredere

|
Posted: Wed Mar 10, 2010 1:15 pm Post subject: |
|
|
Pune de plastic !
Il lipesti de silicon bine si nu o sa vibreze ca doar 200lpp nu o fi vreo namila de difuzor !
Ce rost are sa schimbi mediile daca astea zici ca se aud bine ?
Cu cel mult 6 lei rezolvi problema ! |
|
| Back to top |
|
 |
eddy_knnabis Nou venit

|
Posted: Thu Mar 11, 2010 11:09 pm Post subject: |
|
|
| ar fi o solutie dar tot le schimb...nu stiu de ce dar le schimb. cand le schimb nu stiu. in fine |
|
| Back to top |
|
 |
|