| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Ionel17 Membru avansat

|
Posted: Thu Jul 31, 2008 12:21 am Post subject: filtru de bas !!! |
|
|
vreau sa construiesc singur un filtru de bas pe 4 sau 8 ohmi.
de ce piese as avea nevoie, ce scule, imi puteti arata daca este la kon asa ceva sa stiu de ce as avea nevoie poate ma apuc de curand? ms _________________ i'm fond of loudspeakers! |
|
| Back to top |
|
 |
|
Legal Membru avansat

|
Posted: Thu Jul 31, 2008 9:03 am Post subject: |
|
|
specifica daca activ sau pasiv...si in rest gugle..k sunt la greu scheme pe net  |
|
| Back to top |
|
 |
Ionel17 Membru avansat

|
Posted: Sat Aug 02, 2008 12:41 pm Post subject: |
|
|
vreau un filtru pasiv sa construiesc...iar daca imi puteti spune ce tre sa cumpar [ sau daca este la kon] ca sa-l pot face v-as fi recunoscator _________________ i'm fond of loudspeakers! |
|
| Back to top |
|
 |
adi_0106 Administrator

|
Posted: Sat Aug 02, 2008 1:00 pm Post subject: |
|
|
de ce oare am eu sentimentul ca tu nu stii din ce e compus un filtru pasiv ?
cand ai zis pe 4 sau 8 ohmi .... deja ne-ai blocat
si ca sa fie vorba intre noi - ca sa faci un filtru pasiv de subwoofer (cand zic subwoofer automat implica si frecventa de taiere coborata) ai nevoie de o bobina cu inductanta mare
cum se face asta ? prin 2 metode - ori multa sarma, ori mai putina sarma pe un miez magnetic - si de aici apar problemele
sfatul meu este sa cumperi un filtru gata facut si ai rezolvat problema _________________ noul meu ID de mess: adi_kon_iasi |
|
| Back to top |
|
 |
mircea calin Membru distinctiv

|
Posted: Sat Aug 02, 2008 1:10 pm Post subject: |
|
|
pentru subwoofer nu se renteaza sa faci filtru pasiv, cel activ e mai ieftin si mai bun, poti avea si frecventa de taiere reglabila.
daca e vorba de filtru pe 2 sau 3 cai atunci mergi pe cel pasiv, daca faci activ iti trebuie cate un amplificator pentru fiecare difuzor si aici apar probleme din nou...
fii mai exact, spune ce difuzor/difuzoare ai, ce vrei sa faci, bani, etc. |
|
| Back to top |
|
 |
|