| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Scarface Membru distinctiv

|
Posted: Thu Jul 02, 2009 11:10 pm Post subject: |
|
|
Sandu , cu ce erau dotate planarele alea 8 de pe proline-ul 2700??? _________________ Noul ID: mdevents@ymail.com .. pe mess se da add cu tot cu @ymail.com ..... www.md-events.tk
[IMG]http://i37.tinypic.com/ih34gm.jpg[/IMG] |
|
| Back to top |
|
 |
|
Sandu_Alex_999 Forum-o-holic

|
Posted: Fri Jul 03, 2009 12:44 am Post subject: |
|
|
Ceva RCF-uri mai vechi. Din pacate nu stiu sa zic ce model erau.  |
|
| Back to top |
|
 |
laurjianu Utilizator!

|
Posted: Fri Jul 03, 2009 12:31 pm Post subject: |
|
|
ar merge un test 4 PWH vs 4 BPH  |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri Jul 03, 2009 2:36 pm Post subject: |
|
|
Ar merge. Planarele coboara mai bine decat bph-urile, bph-urile pe hartie au spl mai mare, dar grupate cate 2 pe laterala planarele sunt mai eficiente. Daca sunt grupate 4/ laterala cred ca bph-urile ar face legea  _________________ Noul ID: mdevents@ymail.com .. pe mess se da add cu tot cu @ymail.com ..... www.md-events.tk
|
| Back to top |
|
 |
adi_0106 Administrator

|
Posted: Sat Jul 04, 2009 12:32 pm Post subject: |
|
|
| Sandu_Alex_999 wrote: | | Si daca ai sta sa te gandesti ce power compression are un ew la 1kw dupa 2 ore , ai realiza ca nu are rost sa impingi mai mult de 500w in el |
nu sunt de acord cu tine
| Scarface wrote: | Planarele coboara mai bine decat bph-urile, bph-urile pe hartie au spl mai mare, dar grupate cate 2 pe laterala planarele sunt mai eficiente. Daca sunt grupate 4/ laterala cred ca bph-urile ar face legea  |
si eu sunt de aceeasi parere
chiar mi-ar place sa fac un test d`asta undeva ..... candva _________________ noul meu ID de mess: adi_kon_iasi |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Sat Jul 04, 2009 3:38 pm Post subject: |
|
|
He he ..... Stai prima data sa le fac putin rodajul . Sa le dau si eu ceva teste, ca la casa mi-au venit vecinii. _________________ Noul ID: mdevents@ymail.com .. pe mess se da add cu tot cu @ymail.com ..... www.md-events.tk
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Sat Jul 04, 2009 3:42 pm Post subject: |
|
|
| adi_0106 wrote: | | Sandu_Alex_999 wrote: | | Si daca ai sta sa te gandesti ce power compression are un ew la 1kw dupa 2 ore , ai realiza ca nu are rost sa impingi mai mult de 500w in el |
nu sunt de acord cu tine |
Detaliaza , te rog
P.S. eu am vazut ce powercompression are SD18-EL la 1KW dupa 2 ore , ma gandesc ca nu are cum sa sa simta mai putin la EW decat la SD  |
|
| Back to top |
|
 |
kamatz Utilizator!

|
Posted: Sat Jul 04, 2009 4:31 pm Post subject: |
|
|
daca pune cineva 4 BPHuri la bataie, pun si eu 4 planare cu sd18el. _________________ .Sonorizari.Boxe, plywood la comanda.Buzau. |
|
| Back to top |
|
 |
Dr4g0n p0rnStar!

|
Posted: Sat Jul 04, 2009 4:33 pm Post subject: |
|
|
buey ma lasi ??? da ce ai mancat de simti/auzi tu 1-2DB mai putin pe bass , mai ales in conditii de 130db+ ??
Defapt tu nu ai simtit power compresionul la dif ci la urechiile tale .... e si normal sa il simti dupa ce te expui la presiuni mari timp indelungat
V-a place sa vorbiti sa nu v-a plictisiti  _________________ Oportunitate SERIOASA de a face bani pe Internet !
http://www.myhostmail.ro/?spco=dr4g0n |
|
| Back to top |
|
 |
adi_0106 Administrator

|
Posted: Sat Jul 04, 2009 7:11 pm Post subject: |
|
|
| kamatz wrote: | | daca pune cineva 4 BPHuri la bataie, pun si eu 4 planare cu sd18el. |
as avea eu posibilitatea ... si sa facem 4 x 1850 vs. 4 planare cu SD18el
apoi 4 x planare cu sd18el vs. 4 bph cu EW-18HN
etc etc
problema e ca nu prea imi arde sa ma plimb prin tara cu duba de scule doar asa de amoru artei
| Sandu_Alex_999 wrote: |
Detaliaza , te rog
P.S. eu am vazut ce powercompression are SD18-EL la 1KW dupa 2 ore , ma gandesc ca nu are cum sa sa simta mai putin la EW decat la SD  |
a raspuns dragonu in locul meu _________________ noul meu ID de mess: adi_kon_iasi |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Sun Jul 05, 2009 12:49 am Post subject: |
|
|
| Dr4g0n wrote: | buey ma lasi ??? da ce ai mancat de simti/auzi tu 1-2DB mai putin pe bass , mai ales in conditii de 130db+ ??
Defapt tu nu ai simtit power compresionul la dif ci la urechiile tale .... e si normal sa il simti dupa ce te expui la presiuni mari timp indelungat
V-a place sa vorbiti sa nu v-a plictisiti  |
Power compression-ul nu era de doar 1-2dB , daca citesti mai bine pdf-ul de la SD18 ai sa vezi ce power compression are la puterea RMS. Dapai la 150% din puterea RMS... Cred ca ma confundati , eu nu vorbesc din amintiri la fel ca jumatate din userii de pe forumul asta , eu daca zic ceva zic pt ca am vazut eu acel lucru sau l-am experimentat , nu ca l-am auzit sau asa ma gandesc eu ca ar fi
P.S. vezi ca ai acolo 2 cratime in plus  |
|
| Back to top |
|
 |
jORDy Membru de neoprit!

|
Posted: Sun Jul 05, 2009 1:02 am Post subject: |
|
|
| Pai daca si sd18 are power compresion asa mare la puterea rms inseamna ca in niste difuzoare mediocre gen hp18w/s, ew18hn nici nu se merita sa bagi mai mult de 100-200w ca dupa aia se incalzeste si nu mai da randament... |
|
| Back to top |
|
 |
Dr4g0n p0rnStar!

|
Posted: Sun Jul 05, 2009 1:12 am Post subject: |
|
|
teoria toti o stim ..... unii stiu sa interpreteze si parametrii altii nu....... nu asta e problema .....
In practica power compresionul nu e un paremetru ce poate fii exact la fel in toate situatiile ! depinde de prea multe chestii ca sa poti zice " atata are power compresion difu X " _________________ Oportunitate SERIOASA de a face bani pe Internet !
http://www.myhostmail.ro/?spco=dr4g0n |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Sun Jul 05, 2009 1:23 am Post subject: |
|
|
| jORDy wrote: | | Pai daca si sd18 are power compresion asa mare la puterea rms inseamna ca in niste difuzoare mediocre gen hp18w/s, ew18hn nici nu se merita sa bagi mai mult de 100-200w ca dupa aia se incalzeste si nu mai da randament... |
Poti baga putere mai mare in ele , dar trebuie sa sti cand sa o bagi. Nu stiu cum fac altii , dar eu niciodata nu merg peste -3dB , 3dB care sunt destui cat sa mai faca dj-u un efect pe bass , sau sa dea mai tare la o anumita parte din piesa pt cateva secunde.
Dupa parerea mea , omul care duce sculele la limita clip-ului toata noaptea ori nu stie ce face , ori nu are destula putere pt ele. |
|
| Back to top |
|
 |
calin Utilizator de incredere

|
Posted: Sun Jul 05, 2009 1:43 am Post subject: |
|
|
era o vorba ca daca vezi prea des clipurile inseamna ca ai nevoie de o instalatie mai mare.
power comp...hmm, e cam greu de zis cat si cum.
de exemplu: 1850 cu sd-18le, boxe negre care stau in soare intr-o zi de vara, deja in camera inchisa unde e magnetul pun pariu ca sare de 50 de grade fara sa dai curent in boxa.
bph cu ew18hn, iarna la -10 grade, partea de bobina/magnet comunica ff bine cu exteriorul in comparatie cu 1850.
ambele alimentate cu 2xrms, care si cum o sa aiba pc-u mai mare? oare chiar poti sa determini, oare chiar conteaza? cert e ca 2 basi cu 500w in fiecare si 2 cu cate 1000w in fiecare suna TOTAL diferit in orice conditie. |
|
| Back to top |
|
 |
|