| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
marioely2121 Utilizator!

|
Posted: Tue Dec 08, 2009 11:08 pm Post subject: Sistem pentru majorate si chefuri mai mici. |
|
|
Pentru ca m-am saturat sa car de sisteme mari am decis sa fac unul mai mic si compact.uite ce a iestit:sateliti sunt echipati cu ew 12 si comp25 iar subul cu lw15
Vor fi amplificate cu un proel prl 900.
Zilele astea poate reusesc sa pun si restul de poze cu intreg sistemul prezentat mai in amanunt :
 |
|
| Back to top |
|
 |
|
AnDy-Je Membru distinctiv

|
Posted: Tue Dec 08, 2009 11:47 pm Post subject: |
|
|
Fain si practic!De unde ai luat mocheta?? _________________ Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!
-_- www.djfotovideo.ro -_- |
|
| Back to top |
|
 |
Valentino Membru junior

|
Posted: Tue Dec 08, 2009 11:54 pm Post subject: |
|
|
frumos sistemul dar cand le vedem la lucru pe toate? mocheta este luata din Buzau de la magazinu conect  |
|
| Back to top |
|
 |
jORDy Membru de neoprit!

|
Posted: Wed Dec 09, 2009 11:17 am Post subject: |
|
|
Cat e mocheta aia? Mi-ar trebuit si mie sa mochetez niste subwoofere. O sa dau o fuga azi si eu sa o vad, chiar am cautat mochete prin oras dar la conect n-am fost
P.S: imi place mult cum au iesit  |
|
| Back to top |
|
 |
AnDy-Je Membru distinctiv

|
Posted: Wed Dec 09, 2009 6:38 pm Post subject: |
|
|
Si banuiesc ca nu au magazin online,nu? La ce pret ai luat mp? _________________ Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!
-_- www.djfotovideo.ro -_- |
|
| Back to top |
|
 |
marioely2121 Utilizator!

|
Posted: Wed Dec 09, 2009 7:33 pm Post subject: |
|
|
| AU si magazin pe net dar nu cred ca se fac comenzi.cine vrea mocheta pot sa cumpar sa va trimit cu pretul de acolo dar va platiti transportul.nu imi trebuie sa castig nimic.azi am luat inca 6 m si costa 22 lei 1 m / 1.5..Cine vrea intrati pe mine : mario_ely21 si vb cu cei de la magazin sa aduca mai multa.Acesta este scopul forumului sa ne ajutam.......asa cred eu. |
|
| Back to top |
|
 |
jORDy Membru de neoprit!

|
Posted: Wed Dec 09, 2009 7:43 pm Post subject: |
|
|
Chiar acum am fost la magazin acolo si mi s-a zis ca a rezervat 6mp pentru cineva Banuiam eu ca pentru tine era.
Intr-adevar e 22lei 1m liniar, o mocheta foarte subtire si elastica. E mocheta profesionala, si din ce vad la cel mai bun pret de pe piata !
In caz ca vrea cineva mocheta si marioely2121 nu poate sa va ajute, va pot trimite si eu.
P.S: mario_ely21 ID de yahoo nu ai? Eu unul nu folosesc msn :-s |
|
| Back to top |
|
 |
marioely2121 Utilizator!

|
Posted: Wed Dec 09, 2009 7:47 pm Post subject: |
|
|
Da i-am stersat rau de tot pe saracii oameni cu mocheta este geniala nu am cuvnte de lauda am vorbit cu ei poate aduc si tabla perforata burete fonoabsorbant si mi-au promis ca o sa incerce.Este adevarat cei 6 metri sunt pentru mine nu mai am bani ca luam mai mult.Acum ca ne-am gasit 2 care sa ajutam este bine.Asa a trebui sa facem pe forum.Apropo de tabla perforata unde gasim mai ieftina ca doar este criza. |
|
| Back to top |
|
 |
jORDy Membru de neoprit!

|
Posted: Wed Dec 09, 2009 7:50 pm Post subject: |
|
|
In dedeman stiu ca e ceva tabla. Kamatz a luat de-acolo cateva foi pe la 120ron foaia daca nu ma insel. 1m pe 1.5 sau 1m pe 2m chiar nu mai tin minte. E ok tabla, dar e mai frumoasa cea de la Parakiosu
Burete fonotransparent se gaseste tot la parakiosu si pe thomann  |
|
| Back to top |
|
 |
DARKNIGHT Membru avansat

Joined: 08 Apr 2006 Posts: 200 Location: In Ploiesti pe drapta
|
Posted: Thu Feb 11, 2010 1:14 am Post subject: |
|
|
super _________________ Profesionist plictisit de viata
Nu inv@t@-ti sa scrie-ti corect!!! Se po@rt@ @gr@m@t s-i @n@lf@bet!!! Fiii in trend, nu fii-i destept!!!
Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei.
(Sigmund Freud)
www.atechsys.tk |
|
| Back to top |
|
 |
|