| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Veilside Utilizator!

|
|
| Back to top |
|
 |
|
adi_0106 Administrator

|
Posted: Fri Apr 09, 2010 12:18 pm Post subject: |
|
|
da-i un mesaj privat lui pitbull_bog si roaga-l sa ti-l dea _________________ noul meu ID de mess: adi_kon_iasi |
|
| Back to top |
|
 |
Veilside Utilizator!

|
Posted: Fri Apr 09, 2010 12:22 pm Post subject: |
|
|
| adi_0106 wrote: | | da-i un mesaj privat lui pitbull_bog si roaga-l sa ti-l dea |
iam dat dar inca nu a rasp, eu acolo am citit ca nu mai are proiectu, ptr ca i la mai cerut cineva, si am zis ca poate il are cineva de aici |
|
| Back to top |
|
 |
pitbull_bog Membru avansat

|
Posted: Fri Apr 09, 2010 3:10 pm Post subject: |
|
|
oameni buni, degeaba tot cereti proiectul ...
Vi l-as da cu cea mai mare placere dar nu il mai am ... daca va ajuta cu ceva va masor dimensiunile exterioare ale boxei, dar nu cred sa va ajute cu ceva...
Da de ce nu va apucati sa il faceti voi? ... simulati ceva cu bassboxu, sa aveti niste dimensiuni de plecare, si apoi modificati pana iasa proiectul, eu asa am facut...
Intradevar dureaza cateva zile pana il pui la punct. Totul e sa vreti sa lucrati! _________________ Noi sa fim sanatosi ... ca in rest ... |
|
| Back to top |
|
 |
adi_0106 Administrator

|
Posted: Fri Apr 09, 2010 3:14 pm Post subject: |
|
|
pitbull_bog te rog si eu, daca poti, fa niste masuratori si o schita in paint si pune pe forum
e mult mai usor cand doritorii au ceva ..... o baza de la care sa inceapa _________________ noul meu ID de mess: adi_kon_iasi |
|
| Back to top |
|
 |
pitbull_bog Membru avansat

|
Posted: Fri Apr 09, 2010 3:18 pm Post subject: |
|
|
ok, azi o sa trec pe la garaj sa iau niste masuratori.  _________________ Noi sa fim sanatosi ... ca in rest ... |
|
| Back to top |
|
 |
|