| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
jORDy Membru de neoprit!

|
Posted: Sun Apr 18, 2010 12:37 pm Post subject: |
|
|
@ Scarface mi-a mai zis cineva acel lucru. Conteaza si din ce esenta este. Eu am facut destule boxe din acel tego si este mult mai usor decat pal-ul. Este ceva gen OSB.
Exemplu: o incinta de 160L pentru un 18", vopsita si cu accesorii, din tego, am scos-o in 22kg. O incinta de 110L pentru un 15", fara accesorii si nevopsita mi-a iesit in 27kg. Mai zicea acum cineva ca si-a terminat un satelit pe 12" din tego de la mine si are 8kg...
Daca asta nu e usor... |
|
| Back to top |
|
 |
|
Scarface Membru distinctiv

|
Posted: Sun Apr 18, 2010 3:09 pm Post subject: |
|
|
Ok. Eu nu am luat Tego, clientul l-a adus personal. Nu stiu ce esenta e, dar ai dreptate.
Si la astea trebuie sa fii atent. De exemplu OSB-ul, toti ar zice ca e mai ieftin decat pal-ul, dar cel tratat contra umezelii nu este. Am calculat la un depozit materialul pt 4 planare iesea 380 ron din pal de 18 mm, iar din osb de 18 mm 700 si ceva de lei. _________________ Noul ID: mdevents@ymail.com .. pe mess se da add cu tot cu @ymail.com ..... www.md-events.tk
[IMG]http://i37.tinypic.com/ih34gm.jpg[/IMG] |
|
| Back to top |
|
 |
mar1us Utilizator!

|
Posted: Thu Jul 08, 2010 6:50 pm Post subject: re incinte " |
|
|
| Cam cat ajunge o incinta pt un subwoofer de 12" sau 15" bass reflex sau bad-pass ce pret ? |
|
| Back to top |
|
 |
mobilashop Membru incepator

|
Posted: Thu Jul 08, 2010 8:58 pm Post subject: Re: re incinte " |
|
|
| mar1us wrote: | | Cam cat ajunge o incinta pt un subwoofer de 12" sau 15" bass reflex sau bad-pass ce pret ? |
Am nevoie de proiect(dimensiuni, complexitate, materiale etc) si vedem si pret. |
|
| Back to top |
|
 |
Dickinson Membru incepator

Joined: 29 Jul 2010 Posts: 14 Location: Bucuresti-Voluntari
|
Posted: Tue Aug 10, 2010 11:13 am Post subject: |
|
|
nu confundati placajul (plywood-ul cum se spune mai nou decand ne-am englezit si americanizat dar tot rupti in fund suntem )cu tego,care tot un placaj e dar esenta diferita si adezivi diferiti.
boxele normal se fac din placaj simplu nehidrofugat pentru a se lipi cu aracet pentru lemn,si nimic altceva,fara tego care e o blestematie pentru imbinari.
ca fapt divers s-a umplut tara cu pal pentru mobila si chiar oameni din aceasta meserie a prelucrarii lemnului habar nu au sau confunda placajul cu panelul.
ca informatie si punct de procurare priviti aici.
http://www.karinalemn.ro/
eu de aici cumpar placaj la preturi foarte bune. |
|
| Back to top |
|
 |
hypper Membru junior

|
Posted: Tue Aug 10, 2010 1:11 pm Post subject: |
|
|
Cat ar costa un kit BPH pentru EW-18HN ? Am vazut ca ati construit 4 si imi place cum au iesit. _________________ dintre doua rele ..... alegi ceva mai putin rau . |
|
| Back to top |
|
 |
mobilashop Membru incepator

|
Posted: Tue Aug 10, 2010 7:47 pm Post subject: BHP |
|
|
| hypper wrote: | | Cat ar costa un kit BPH pentru EW-18HN ? Am vazut ca ati construit 4 si imi place cum au iesit. |
800 / perechea |
|
| Back to top |
|
 |
|