| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Lorin Membru distinctiv

|
Posted: Wed Jun 16, 2010 9:21 pm Post subject: |
|
|
| adi_0106 wrote: | nu mi se pare ca arata rau difuzorul
parca am invatat ca mare nu inseamna neaparat bun, nu asa era?
poate sasiul o fi subtire, dar nu stim ce fel de aluminiu este si ce rezistenta mecanica are
daca difuzorul nu se indoaie cu mana, e bun
stiti ce trebuie sa faca un inginer azi?
sa faca un lucru care abia sa functioneze
in felul asta toata lumea va fi multumita |
Nu arata rau deloc.
Uitati si defectul care mi-a facut 1000 de nervi astazi, pentru ca a trebuit sa ma duc pana in Bucuresti sa il duc.
Poate va dati seama care era defectul.Eu zic, ca batea bobina in spate.
http://www.youtube.com/watch?v=swzNSaSWyIs _________________ YM ~ lorin_net ~
~Servicii Audio~ |
|
| Back to top |
|
 |
|
Dr4g0n p0rnStar!

|
Posted: Wed Jun 16, 2010 9:29 pm Post subject: |
|
|
Am patit si eu cu un dif de la kon , avea o biluta de cositor sub dustcap .. dar am scoso prin gaura de aerisire foarte usor
La tine cred ca problema era ca bateau firele leonice in membrana sau in spider . Asta se rezolva cu niste burete subtire lipit pe membrana sau spider  _________________ Oportunitate SERIOASA de a face bani pe Internet !
http://www.myhostmail.ro/?spco=dr4g0n |
|
| Back to top |
|
 |
Lorin Membru distinctiv

|
Posted: Wed Jun 16, 2010 9:32 pm Post subject: |
|
|
| Dr4g0n wrote: | Am patit si eu cu un dif de la kon , avea o biluta de cositor sub dustcap .. dar am scoso prin gaura de aerisire foarte usor
La tine cred ca problema era ca bateau firele leonice in membrana sau in spider . Asta se rezolva cu niste burete subtire lipit pe membrana sau spider  |
Nu era de la firele leonice.
Am verificat!
Facea asa doar dupa 3-400W _________________ YM ~ lorin_net ~
~Servicii Audio~ |
|
| Back to top |
|
 |
geokser Nou venit

|
Posted: Wed Jun 16, 2010 9:54 pm Post subject: |
|
|
| Mai mult ca sigur era de la sistemul de racire , posibil sa fii scapat putin mai mult adeziv si sa fii acoperit o parte din gaurele , iar prin restu de gauri sa iasa aerul fortat si de acolo sunetul acesta , eu am patit-o dar nu m-a deranjat pentru ca nu era cu magnetul inafara. |
|
| Back to top |
|
 |
Lorin Membru distinctiv

|
Posted: Wed Jun 16, 2010 10:01 pm Post subject: |
|
|
| geokser wrote: | | Mai mult ca sigur era de la sistemul de racire , posibil sa fii scapat putin mai mult adeziv si sa fii acoperit o parte din gaurele , iar prin restu de gauri sa iasa aerul fortat si de acolo sunetul acesta , eu am patit-o dar nu m-a deranjat pentru ca nu era cu magnetul inafara. |
In realitate se aude mai pronuntat sunetul si este suparator.Imi era teama ca pe viitor sa nu am probleme cu el, mai ales ca este un difuzor din raft care a fost trecut prin multe maini de clienti curiosi  _________________ YM ~ lorin_net ~
~Servicii Audio~ |
|
| Back to top |
|
 |
adi_0106 Administrator

|
Posted: Wed Jun 16, 2010 10:52 pm Post subject: |
|
|
intr-adevar se aude ceva suspect acolo
totusi nu mi se pare firesc ca difuzorul sa bata in backplate la o putere asa mica
ca sa depaseasca xmech si sa bata ai nevoie de putere, multa putere, nu doar 300-400 W
eu cred ca e altceva la mijloc, vorba lui dragon, ceva metalic prins prin intrefier sau prin zona aia
nu ai ce sa faci, la garantie cu el si ia altul nou
geokser, ala nu e sunet de aer care iese cu putere prin gauri
e un sunet metalic
daca celalalt difuzor nu face probleme, e clar ca pe acesta il deranjeaza ceva _________________ noul meu ID de mess: adi_kon_iasi |
|
| Back to top |
|
 |
jORDy Membru de neoprit!

|
Posted: Wed Jun 16, 2010 11:19 pm Post subject: |
|
|
@ Lorin, si eu am vazut zilele astea niste eminence sigma pro18 si au sasiul din aluminiu dar subtire. Nu vad nimic rau in asta. Cum a zis si adi, daca e solid e ok, nu are rost sa-l faca mai gros.
@ Adi, cumva ai zis mai pe ocolite ca as fi fan paudio sau selenium? Nu de alta dar nu sunt deloc, si ar trebui sa stii si tu asta... |
|
| Back to top |
|
 |
dj_sanyi Membru incepator

|
Posted: Thu Jun 17, 2010 12:54 am Post subject: |
|
|
bobina sigur nu loveste in backplate.daca lovea suna foarte foarte tare si daca lasai cat ai lasat tu in video,probabil stricai bobina de tot de se mai si bloca.e ceva pe la bobina...o fi intrat ceva pe acolo si deranjeaza....mai seamana cu sunetul de spire desfacute care joaca pe acolo...schimba-l cat mai poti.
alte teste cand se mai fac? |
|
| Back to top |
|
 |
Lorin Membru distinctiv

|
Posted: Thu Jun 17, 2010 2:21 am Post subject: |
|
|
| jORDy wrote: | @ Lorin, si eu am vazut zilele astea niste eminence sigma pro18 si au sasiul din aluminiu dar subtire. Nu vad nimic rau in asta. Cum a zis si adi, daca e solid e ok, nu are rost sa-l faca mai gros.
@ Adi, cumva ai zis mai pe ocolite ca as fi fan paudio sau selenium? Nu de alta dar nu sunt deloc, si ar trebui sa stii si tu asta... |
Asta sincer nu am stiut Jordy, credeam ca sasiul trebuie sa fie cat mai solid daca este de aluminiu. _________________ YM ~ lorin_net ~
~Servicii Audio~ |
|
| Back to top |
|
 |
catalin200702 Membru distinctiv

Joined: 25 Mar 2008 Posts: 459 Location: Baneasa[de Constanta]
|
Posted: Thu Jun 17, 2010 4:22 am Post subject: |
|
|
in incinta se aude chestia asta?? _________________ sunt singurel[bing-bang]
am ce sa fac[bing-bang]
ma uit pe http://telecomenzi.ro/forum [bing-bang] |
|
| Back to top |
|
 |
Lorin Membru distinctiv

|
Posted: Thu Jun 17, 2010 4:25 am Post subject: |
|
|
| catalin200702 wrote: | | in incinta se aude chestia asta?? |
Nu le-am incercat in incinta.Doar am vazut ca este defect si am incercat sa-l duc, cat mai repede. _________________ YM ~ lorin_net ~
~Servicii Audio~ |
|
| Back to top |
|
 |
catalin200702 Membru distinctiv

Joined: 25 Mar 2008 Posts: 459 Location: Baneasa[de Constanta]
|
Posted: Thu Jun 17, 2010 4:35 am Post subject: |
|
|
majoritatea difuzoarelor care le-am luat de la kon,in aer liber scot un sunet ciudat
dar cand le pun pe incinta se aud ok _________________ sunt singurel[bing-bang]
am ce sa fac[bing-bang]
ma uit pe http://telecomenzi.ro/forum [bing-bang] |
|
| Back to top |
|
 |
Lorin Membru distinctiv

|
Posted: Thu Jun 17, 2010 4:57 am Post subject: |
|
|
| catalin200702 wrote: | majoritatea difuzoarelor care le-am luat de la kon,in aer liber scot un sunet ciudat
dar cand le pun pe incinta se aud ok |
Stiu ce zici tu, acel sunet este un vajait dar aici sunetul este diferit. _________________ YM ~ lorin_net ~
~Servicii Audio~ |
|
| Back to top |
|
 |
adi_0106 Administrator

|
Posted: Thu Jun 17, 2010 10:54 am Post subject: |
|
|
| jORDy wrote: | | @ Adi, cumva ai zis mai pe ocolite ca as fi fan paudio sau selenium? Nu de alta dar nu sunt deloc, si ar trebui sa stii si tu asta... |
nu am incercat sa zic asta
si eu sunt constient ca cele mentionate de tine mai sus, sunt superioare difuzoarelor blue-tech, dar nu-mi place mie linguseala aia cu "ce vindem noi `s cele mai bune" cum se intampla pe alte forumuri
am vorbit mult de raportul pret/calitate
am vorbit mult de scula potrivita la aplicatia potrivita
nu cred ca are rost sa facem paralele aici _________________ noul meu ID de mess: adi_kon_iasi |
|
| Back to top |
|
 |
Stefanev Membru de neoprit!

Joined: 15 Feb 2006 Posts: 1470 Location: Orasul ala pe harta care ii zice IASI
|
Posted: Thu Jun 17, 2010 11:31 am Post subject: |
|
|
felicitari lorin pentru achizitie, speram sa fii multumit cand le pui pe incinte  _________________ ===The sound must represent you ===
 |
|
| Back to top |
|
 |
|